16/08/2022 - 19/08/2022
MOVE Zomer Sportkamp

Ben je nog op zoek naar een leuke uitdaging voor de zomervakantie? Ontdek hier alles over ons MOVE ZOMER SPORTKAMP in augustus 2022. 

Wanneer en voor wie vindt het MOVE ZOMER SPORTKAMP plaats?

Van dinsdag 16 augustus 2022 tot en met vrijdag 19 augustus 2022 verwelkomen we met veel plezier alle kinderen van 4 tot en met 9 jaar in onze thuisbasis sporthal ‘den Drab’ in Mortsel. 

Je kan ook kiezen om twee dagen deel te nemen: 

  • Dinsdag en woensdag 
  • Donderdag en vrijdag 
 
De kinderen zullen opgedeeld worden in verschillende groepen: 
  • Groep 1 zal maximaal bestaan uit 12 kleuters (geboortejaren 2017-2018). 
  • Groep 2 zal opgesplitst worden in 2 gelijkwaardige groepen met maximaal 16 kinderen. (geboortejaren 2013 – 2014 – 2015 – 2016). 
 
Wat mag je verwachten op MOVE ZOMER SPORTKAMP?
Onder begeleiding van onze gediplomeerde monitoren (Jeroen en Jef) en een aantal helpers zullen we al onze ervaring van de maandelijkse sessies van MOVE BEWEGINGSSCHOOL vertalen in een heus MOVE ZOMER SPORTKAMP. Zo zullen we ‘klimmen & springen’, ‘lopen & tikken’, ‘spelen met bal’ en ‘samenwerken in team’, met als belangrijkste doel: ‘BEWEGEN, BEWEGEN & BEWEGEN’! Bij regenweer of hitte biedt onze locatie de nodige bescherming, bij mooi en droog weer ruilen we deze graag in voor de gras- en speelterreinen in de directe omgeving.
 
Wat is het dagschema op MOVE ZOMER SPORTKAMP?
Voor alle ouders die tijdig op hun werk moeten zijn, starten we met een vooropvang om 8u00 (+1 euro/kind/opvang). Om 8u45 verwachten we de andere kinderen om dan volgend dagschema te volgen:
 
08u00 – vooropvang tot 17u (+ 1 euro/kind/opvang)
09u00 – start sportsessie 1 
11u00 – start sportsessie 2 
12u00 – middagpauze (eigen lunchpakket) 
13u00 – namiddagactiviteit 
15u00 – vrij spel 
16u00 – pick up kids 
16u15 – naopvang tot 17u (+ 1 euro/kind/opvang)
 
Hoe moet je inschrijven voor MOVE ZOMER SPORTKAMP?
Inschrijven voor dit leuke zomerkamp doe je online via deze link. Voor elk kind dat je inschrijft, zal je telkens een nieuw formulier moeten verzenden.
 
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt! We volgen de volgorde van ons google inschrijvingsformulier.  Je ontvangt steeds een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres. Wanneer het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is, kom je op de reservelijst. Dat laten wij je telefonisch weten na de inschrijving. Komt er later een plaatsje vrij, dan contacteren we je onmiddellijk.
 
Hoeveel kost een deelname aan MOVE ZOMER SPORTKAMP?
Per dag geldt een basisprijs van 27 euro per kind. Wanneer je inschrijft voor alle vier de dagen, krijg je een korting van 10% op de basisprijs. Voor- en naopvang zijn ter plekke op de dag zelf af te rekenen.
 
Bij een correct betaling ontvang je voor elke dag een geldig fiscaal attest voor kinderopvang voor 2022.
 
Vragen of opmerkingen? 
Bij extra vragen of andere opmerkingen, mail ons via info@movebewegingsschool.be. 
 
Wij hebben er alvast zin in, schrijf jullie dus snel in