Move & Mortsel Volleybalschool

Ben je helemaal klaar om te starten in onze jongste ploegen? Dan ben je welkom op de wekelijkse training van onze jongste volleyballers. Onze accenten in de MOVE Volleybalschool (5j. tem 8j.) & MORTSEL Volleybalschool (9j. tem 12j. ) liggen op het ontwikkelen en verbeteren van motorische en fysieke vaardigheden, met uiteraard ook een focus op het aanleren en inoefenen van alle volleybaltechnieken.  

De leeftijd is niet bindend, omdat de groepen worden verdeeld op basis van niveau en niet geheel op basis van de leeftijd. Het kan dus dat je voor de verschillende technieken en oefeningen ook eens van groep zal wisselen. 

Move Volleybalschool
Voor wie?Kinderen van 5 tot 8 jaar
Wanneer?Woensdag van 14.00 u. tot 15.30 u.
Prijskaartje?€150 per jaar
WedstrijdenRecreatief: 2 maandelijks smashbaltornooi, maandelijks 1 tegen 1 of 2 tegen 2 in de regio.
Vragen?Klik om wat extra info te verkrijgen!
Inschrijven?Klik hier om online in te schrijven voor een proeftraining!

Wanneer zijn de trainingen?

MOVE bewegingsschool (5j. tem 8j.) gaat door op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur in sporthal Den Drab. MORTSEL Volleybalschool (9j. tem 12j.) start ook op woensdagnamiddag om 15u30 en eindigt om 17u30. Enkel tijdens schoolvakanties wordt er niet getraind. Elke zaterdagochtend van 9u tot 10u30 kan er ook deelgenomen worden aan een extra spel- en wedstrijdtraining in onze sporthal. (Deze training is echter niet verplicht!) De club verwacht dat je aanwezig bent op elke training. Indien je niet aanwezig kan zijn op een training, zal je dit moeten aangeven in ons ledenplatform, nml. ‘Twizzit’.

And what about competitions?

Twee maandelijks kan je deelnemen aan een heus ‘Smashbaltornooi!’. Wat dit juist inhoudt kan je zien in onderstaande video. Verder kan je je maandelijks inschrijven om deel te nemen aan 1 tegen 1 en 2 tegen 2 volleytornooien in de regio. 

Ben je al 11 jaar? Dan kan je ook deelnemen aan wedstrijden in het weekend. Je bent niet verplicht om bij elke wedstrijd aanwezig te zijn, maar een licentieaanvraag bij de Vlaamse Volleybalbond is wel verplicht. De trainers zullen hiervoor enkele gegevens vragen, of je kan één van de trainers aanspreken.

Wat is het prijskaartje?

Het lidgeld bedraagt 150 euro per jaar. Voor vragen of extra informatie, mail gerust naar info@mortselvc.be