Missie & visie

Als oudste volleybalclub van de provincie Antwerpen is het onze missie om een hoogwaardig aanbod van volleybalmogelijkheden te creëren, zowel individueel als in teamverband, ongeacht het niveau van onze spelers. Dat realiseren we in een warme en respectvolle omgeving waar kwaliteit hand in hand gaat met talent en samenhorigheid

Onze missie en visie

Talent

Door te focussen op het hoge niveau van de trainers en het potentieel van de spelers en ploegen, kunnen talentvolle, ambitieuze volleyballers hier groeien. 

Onze sportieve cel fungeert als een coördinerend team dat de ontwikkeling van talenten nauwlettend volgt en begeleidt. Ze houdt rapporten bij en organiseert extra trainingssessies zodat getalenteerde spelers zich continu kunnen verbeteren en de kans krijgen om door te groeien naar de hoogste niveaus van het volleybal. Onze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat gemotiveerde volleyballers hun sportieve ambities kunnen bereiken én dat onze fanionteams altijd kunnen rekenen op sterke, opkomende talenten.

Samenhorigheid

De club wil ervoor zorgen dat iedereen uit de omgeving hier kan volleyballen,, ongeacht het niveau van de speler. Aangezien teamspirit het begin is van elke ploegsport, hecht onze club veel belang aan samenhorigheid op én naast het veld. Mortsel Volley Antwerpen wil een vereniging vormen waarin iedereen zich welkom voelt en elk lid zijn steentje bijdraagt tot successen en overwinningen.