Mortsel Volleybalschool

Ben je tussen de 9 en 12 jaar en helemaal klaar om te starten in onze jongste ploegen? Of ben je ouder en wil je heel graag starten met volleybal? Dan is de Mortsel Volleybalschool de perfecte springplank naar een glansrijke volleybaltoekomst. Onze accenten in de Mortsel Volleybalschool liggen op het aanleren en inoefenen van alle volleybaltechnieken. Daarnaast schenken we ook aandacht aan de ontwikkeling en verbetering van motorische en fysieke vaardigheden

De leeftijd is niet bindend, omdat de groepen worden verdeeld op basis van niveau en niet geheel op basis van de leeftijd. Het kan dus dat je voor de verschillende technieken en oefeningen ook eens van groep zal wisselen. 

Mortsel Volleybalschool
Voor wie?Kinderen van 9 tot 12 jaar
Wanneer?Woensdag van 15.30 tot 17.30u. Zaterdag van 9.30 u. tot 11.30 u.
Prijskaartje?€150 per jaar
WedstrijdenCompetitie: U11 of U13
Recreatie: 2 maandelijks smashbaltornooi, maandelijks 1-tegen-1 of 2-tegen-2 in de regio
Vragen?Klik om meer info te ontvangen!
Inschrijven?Klik hier om online in te schrijven voor een proeftraining!

Wanneer zijn de trainingen?

MOVE volleybalschool gaat door op woensdagmiddag van 15.30 uur tot 17.30 uur in sporthal Den Drab. Voor de enthousiastelingen organiseren we ook op zaterdagochtend een training van 9.30 uur tot 11.30 uur. Alleen tijdens de schoolvakanties nemen we even pauze. Onze trainers steken enorm veel energie en passie in het voorbereiden van de trainingen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Daarom verwachten we dat je aanwezig bent op elke training. Kan je er toch eens niet bij zijn? Geef dit dan zeker aan in Twizzit (ons ledenplatform). 

“Volleybal is een ploegsport en elke training is een kans om samen te groeien.” 

 

And what about competitions?

Competitief...

Heb je de basisvolleybaltechnieken al onder de knie? Dan kan je deelnemen aan U11 en U13 wedstrijden in het weekend. Je bent niet verplicht om bij elke wedstrijd aanwezig te zijn, maar een licentieaanvraag bij de Vlaamse Volleybalbond is wel verplicht. De trainers zullen hiervoor enkele gegevens vragen of je kan één van de trainers aanspreken.

... of nog even recreatief

Liever eerst nog wat oefenen? Twee keer per maand kan je deelnemen aan een heus ‘Smashbaltornooi!’. Wat dit juist inhoudt, kan je zien in onderstaande video. Verder kan je je maandelijks inschrijven om deel te nemen aan 1-tegen-1 en 2-tegen-2 volleybaltornooien in de regio. 

Wat is het prijskaartje?

Het lidgeld bedraagt 150 euro per jaar. Voor vragen of extra informatie, mail gerust naar agnes.jacobs@mortselvc.be