'IK WIL SPRINGEN!'

Lees hier meer info over ons event, het MOVE wintersportkamp en onze TEAM-CUP voor volwassenen…

Klaar voor een nieuwe editie?
27-28-29-30 december 2024

'IK WIL SPRINGEN!' is er weer klaar voor!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Wij zijn open tot en met 30 december 2023!

Wie er vorig jaar bij was, kan zich perfect inbeelden dat 25 springkastelen en opblaasparcours een hoop plezier scheppen. Met dit gekende winterevenement zet Mortsel Volley Antwerpen haar clubmotto ‘Hier beleef je meer!’ kracht bij. Even niet volleyballen in ‘Den Drab’, maar wel springen, duiken, tuimelen en rollen. Bovendien kunnen de ouders rustig met een drankje vertoeven op ons terras of in de gezellige cafetaria met zicht op de zaal, terwijl de kinderen zich in dit blaascircus uitleven.

Klik op de afbeelding voor meer info!

Wat wil je weten? Vind hier snel de juiste informatie!

Over de organisatie

Elk jaar organiseert Mortsel Volley Antwerpen dit springfestijn samen met haar ondersteunende coöperatieve vennootschap ‘Events 2 Sport’. De club hecht veel belang aan beleving en samenhorigheid. Een evenement als ‘Ik Wil Springen’ zet dit verhaal kracht bij. Met dit evenement bereikt de club zowel eigen jeugdleden als andere jonge sportievelingen uit de regio van Mortsel. ‘Ik wil springen’ verenigt elk jaar meer mensen uit het Mortselse sportlandschap en de Antwerpse volleybalwereld. 

Benieuwd naar hoeveel plezier we vorig jaar hebben beleefd, bekijk hieronder dan onze aftermovie!

Infotabel
Datum
27 december tem 30 december 2024
Openingsuren
9u00 tot 19u00
Kostprijs
€ 6,00 (Gratis voor ouders en kinderen < 3 jaar!)
Locatie
Sporthal Den Drab - drabstraat 47 - Mortsel
VROEGboekkorting - duoticket
Klik op onderstaande link voor jouw duoticket:
Inschrijving Team competition (28/12/2023))
Klik op onderstaande link voor in te schrijven:

Planning

Dag 1 tem 4 – 27, 28, 29 & 30 december!

Elke dag zijn onze deuren geopend van 9u tot 19u. Alle kinderen van 3 tot 14 jaar zijn welkom om te komen springen. Op ons zit- en eetterras naast de springzone geniet u ondertussen van een hapje en/of een drankje. 

Donderdag 28 december – 20u-23u – Team competition

Deze avond zal ingevuld worden met een competitie tussen de teams met verschillende fysieke proeven op onze springkastelen, maar ook het nodige denkwerk zal verricht moeten worden om het IK WIL SPRINGEN! – team van 2023 te worden. De winnaar wint alvast eeuwige roem en een leuke prijs! Zin om mee te doen, schrijf je nu dan in!

Er is slechts plaats voor 20 teams. Dit wil zeggen dat de volgorde van de ingestuurde formulieren zal gelden als deelnemerslijst voor deze avond! De teams die na de eerste 20 plaatsen inschrijven komen automatisch op de wachtlijst terecht. Volg hiervoor de info op onze eventpagina van IK WIL SPRINGEN! op facebook.

Praktische info

Heb je zin om ons ook een keertje te bezoeken? Kom dan tussen kerst en nieuw naar onze sporthal ‘den Drab’ in Mortsel. We zijn op wandelafstand van de halte op tramlijn 15, we hebben een bushalte voor de deur voor lijn 140-141, de fiets kan gemakkelijk geparkeerd worden aan de sporthal of zoek een plekje voor je wagen in de buurt. 

Wil je meer weten? Volg je graag onze promoties of de laatste info? 

Surf dan zeker even naar onze facebookpagina van ‘IK WIL SPRINGEN!’ Wie weet win je wel een GRATIS ticket voor dit spetterend event van ‘MORTSEL VOLLEY ANTWERPEN!’ 

We zien jullie daar, want ‘IK WIL SPRINGEN!’

Nieuw - Team cup 2023

Klaar om je een keer helemaal uit te leven? Zin om ook een keertje onze springkastelen te trotseren? Doe dan mee aan de ‘TEAM-CUP 2023’ van ‘IK WIL SPRINGEN!’ op donderdag 28 december 2023 in onze sporthal.

Deze avond zal ingevuld worden met een competitie tussen de teams met verschillende fysieke en niet-fysieke proeven op onze springkastelen, waarbij dus ook het nodige denkwerk zal verricht moeten worden om het IK WIL SPRINGEN! – team van 2023 te worden. De winnaar wint niet alleen eeuwige roem, maar ook een extra leuke teamprijs, namelijk 1 vat van 30l Maes pils (of het equivalent hiervan – zie de huisregels!) Zin om mee te doen, schrijf je nu dan in!

Wat mag je verwachten?

Wat kan je winnen?

Klik op de afbeelding voor onze huisregels van de 'Team-cup 2023'

Deelname Team cup

10,00 / pers €60,00 min. per ploeg
  • Deelname Team-cup
  • Max. 8 spelers
  • incl. €30,00 consumptiebonnen
  • Startuur 20:00, opening deuren 19:30
  • duurtijd 120 minuten
  • Intensiteit - zelf te bepalen!
20 plaatsen

Praktische info

Alle teams worden in sportieve kledij verwacht om 19:45 voor de praktische informatie in sporthal ‘den Drab’ in Mortsel. De Team-cup begint om 20:00 en eindigt vermoedelijk rond 22:30. 

Een hervulbare drinkfles is toegestaan, na de sessie bestaat ook de mogelijkheid om een welverdiende douche te nemen.