Move Volleybalschool

Ben tussen de 5 en 8 jaar en helemaal klaar om te starten in onze jongste ploegen? Dan ben je welkom op de wekelijkse training van onze jongste volleyballers. Onze accenten in de MOVE Volleybalschool liggen op het ontwikkelen en verbeteren van motorische en fysieke vaardigheden. Daarnaast focussen we op het aanleren en inoefenen van alle volleybaltechnieken.  

De leeftijd is niet bindend, omdat de groepen worden verdeeld op basis van niveau en niet geheel op basis van de leeftijd. Het kan dus dat je voor de verschillende technieken en oefeningen ook eens van groep zal wisselen. 

Move Volleybalschool
Voor wie?Kinderen van 5 tot 8 jaar
Wanneer?Woensdag van 14.00 u. tot 15.30 u.
Prijskaartje?€150 per jaar
WedstrijdenRecreatief: 2 maandelijks smashbaltornooi, maandelijks 1 tegen 1 of 2 tegen 2 in de regio.
Vragen?Klik om wat extra info te verkrijgen!
Inschrijven?Klik hier om online in te schrijven voor een proeftraining!

Wanneer zijn de trainingen?

MOVE volleybalschool gaat door op woensdagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur in sporthal Den Drab. Alleen tijdens de schoolvakanties nemen we even pauze. Onze trainers steken enorm veel energie en passie in het voorbereiden van de trainingen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Daarom verwachten we dat je aanwezig bent op elke training. Kan je er toch eens niet bij zijn? Geef dit dan zeker aan in Twizzit (ons ledenplatform). 

“Volleybal is een ploegsport en elke training is een kans om samen te groeien.” 

 

And what about competitions?

Twee maandelijks kan je deelnemen aan een heus ‘Smashbaltornooi!’. Wat dit juist inhoudt, kan je zien in onderstaande video. Verder kan je je maandelijks inschrijven om deel te nemen aan 1-tegen-1 en 2-tegen-2 volleybaltornooien in de regio. 

Wat is het prijskaartje?

Het lidgeld bedraagt 150 euro per jaar. Voor vragen of extra informatie, mail gerust naar agnes.jacobs@mortselvc.be