Ploegen

Mortsel Volley Antwerpen heeft ploegen op alle niveaus, zowel competitieve als recreatieve Sporta-ploegen. De ploegen zijn allemaal verbonden aan VOLLEY Vlaanderen, VOLLEY Antwerpen, gewestelijke reeksen en Sporta. Bij Mortsel Volley Antwerpen kan iedereen op zijn eigen niveau spelen en trainen. Want volleybal is voor iedereen

Hieronder vind je het overzicht van onze ploegen. Gebruik het menu om alle ploegen te ontdekken.

Onze ploegen

Op zoek naar een specifieke ploeg? Die kan je vinden via de menubalk.

Jeugdploegen

Jongens en meisjes kunnen competitie spelen in de volgende jeugdcategorieën: U11, U13, U15, U17 en U19.

Herenploegen

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kan je terecht in één van onze herenploegen. Mortsel Volley Antwerpen heeft momenteel zes herenploegen. Heren 1 en 2 spelen in de provinciale reeks, Heren 3 en 4 in de gewestelijke reeks. Daarnaast speelt Sporta Heren 1 in de Sportareeks.   

De herenploegen trainen twee keer per week en spelen één match per weekend. 

Damesploegen

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan kan je terecht in één van onze damesploegen. Mortsel Volley Antwerpen heeft momenteel zes damesploegen in de Vlaamse en Antwerpse competitie. Dames 1 speelt in 3e nationale, dames 2 in Promo 2 en Dames 3, 4, 5 en 6 in de gewestelijke reeksen. Daarnaast spelen 2 ploegen in de Sportareeks, namelijk Sporta Dames 1 en Sporta Dames 2.

De damesploegen trainen twee keer per week en spelen één match per weekend. 

Recreatie

Recreatieve spelers kunnen twee keer per week komen volleyballen:

  • Gevorderden kunnen op dinsdag van 21u tot 22u30 vrij en zonder trainer volleyballen.
  • Beginners en Start2Volley voor volwassenen spelen ook op dinsdag van 21u tot 22u30. Deze groepen worden begeleid door trainer Tinne Van der Vreken.