Mortsel Volley
keeemp

het seizoen nog nooit zo leuk ingezet

Zit jij al af te tellen naar de start van het volleybalseizoen? Wij ook! Om het nog leuker te maken, starten we het seizoen dit jaar met een onvergetelijk weekend. Je ploeg beter leren kennen, samen de eerste trainingen (en spierpijnen) doorstaan, lekker eten en je amuseren tijdens spannende activiteiten: veel beter kan een volleybalseizoen niet ingezet worden, toch? 

een keeemp, was da?

Mortsel Volley Keeemp zijn drie onvergetelijke dagen. 

  • Op vrijdag 2 september wordt de jeugd afgezet te Hoge Rielen Kasterlee. Wij zorgen voor een hartelijk ontvangst en een leuke avondactiviteit.
  • Zaterdag 2 september en zondag 3 september organiseren we trainingen en een leuke teambuilding met je ploeg. Zaterdagavond zorgen we opnieuw voor een geweldige avondactiviteit. Zondag spelen H1, D1 en D2 een oefenwedstrijd in Kasterlee tegen externe ploegen. We blijven met alle jeugd kijken en juichen ze naar de overwinning.

Met het Keeemp hopen we om een leuke ploegsfeer, nieuwe vriendschappen tussen teams onderling en een connectie met de dames- en herenploegen te creëren. Op die manier kan het seizoen 20222-2023 niet meer stuk! Motiveer dus zeker je ploeggenootjes om mee te gaan. Met hoe meer zielen, hoe meer vreugde op het weekend en komend seizoen 😉

Hieronder vind je een samenvatting van het volleybalweekend. 

Info
Wie mag er mee?
Alle jeugdleden van Mortsel Volley Antwerpen.
Wanneer gaat het kamp door?
Van vrijdagavond 2 september tot zondag 4 september.
Wat is het prijskaartje?
50 euro.

waar gaat dat keeemp door?

We verblijven in één van de paviljoenen in de Hoge Rielen. Dé ideale locatie voor een weekendje vol sport, spel en plezier. Er is een groot grasveld aanwezig voor talrijke activiteiten en spelletjes. 

Inschrijven

Heb je nu al zin in dit onvergetelijke Keeemp? Schrijf je dan snel in! 

Inschrijven kan hier. Na de inschrijving stort je per kind een voorschot van 50 euro op de volgende rekening:

Rekeninghouder: “Koninklijke Mortsel Volleybalclub”
IBAN: BE72 7360 1742 6116
BIC: KRED BE BB
Vermelding: naam deelnemer + Mortsel Volley Keeemp 2022.